Rólunk

Sol omnibus lucet” azaz „a nap mindenkinek süt”, ahogy mondja a régi latin közmondás. A Nap tevékenysége a felelős a megújuló energiaforrások kialakulásáért.

Cégünk 2007 októberében alakult azzal a céllal, hogy a megújuló energiaforrások terjedését segítsük az épületgépészeti alkalmazások területén. Célunk, hogy a környezetünkben fellelhető energiaforrásokat minél szélesebb körben ki tudjuk használni. Ezzel hozzá szeretnénk járulni a CO2 kibocsájtás csökkentéséhez. 

Cégünk, más üzletágak mellett, PAW és LINK3 épületgépészeti hidraulikai rendszerek és energiatároló megoldások forgalmazásával áll a megrendelők rendelkezésre. Ezen berendezések sokoldalúak, igen magas innovációs tartalommal rendelkeznek, és ezeken túl a gyors és jó minőségű hőközponti szerelést, higiénikus melegvíz-termelést és az energiatakarékosságot szolgálják. Vásárlóinkat, ügyfeleinket, partnereinket tanácsadással, figyelmes műszaki támogatással segítjük.

Vállaljuk továbbá meglevő, elavult hőközpontok energetikai korszerűsítését partnercégek bevonásával. Korábban épületgépészeti tervezéssel, energetikai tanácsadással foglalkoztam. Ezen munkák végzése közben tapasztaltam, hogy az energiahatékonyság, az energiaforrások gazdaságos kihasználása, a környezettudatosság, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazása egyre fontosabb szempont a beruházók számára. Az „Energiagazdálkodási szakmérnöki” valamint az „EU- rendszerű energia auditori” szakképzések segítettek abban, hogy az ilyen jellegű feladatokat
magasabb szintű felkészültséggel végezhessem.

Cégünk a biomasszatüzelő kazánok esetében különböző nem csak családi házas nagyságú fatüzeléses megoldásokkal áll a megrendelők  rendelkezésre, hanem közületi, hanem közületi és ipari méretű berendezésekkel (faapríték-, pellet-, ipari és faelgázosító kazánok) is. A kazánok mellett lakossági berendezéseket – kályhákat, kandallókat, tűzhelyeket és kisebb faelgázosító kazánt – is forgalmazunk.

Boronkai Miklós

ügyvezető igazgató
Ökovalentia Kft.